Gezocht: vrijwilliger tennistraining voor mensen met handicap

Beste Walhalla leden,

Wij zijn Change Makers Wageningen, een organisatie die graag meer jongeren wil inschakelen voor vrijwilligerswerk. Nu kregen we een hulpvraag binnen vanuit sportclub WAAG, een sportvereniging voor mensen met een handicap.

Zij zoeken een vrijwillige tennis trainer voor dinsdagavond van 17:30 – 19:00 uur. Ze tennissen bij Keltenwoud, Bennekom. De leden genieten erg van het sporten en het zou mooi zijn als ze ermee door kunnen gaan als ze een nieuwe trainer hebben! Daarnaast is het denk ik heel waardevol voor jezelf, als je van tennis houdt, om een stukje van je tijd aan deze club te besteden. Het is een enthousiaste groep en ze willen graag hun tennisskills verbeteren 🙂

Heb je interesse? Laat het ons weten!
secretaris@gtc-walhalla.nl

12 thoughts on “Gezocht: vrijwilliger tennistraining voor mensen met handicap”

Comments are closed.